Insanity, een krankzinnig goede workout!

Het is weer winter…
De wintermaanden staan bekend als de maanden waarin we veel tijd binnenshuis doorbrengen, uitgebreid eten en het (buiten) sporten op een lager pitje zitten. Om deze periode toch zo fit mogelijk door te komen, behandelt www.fitnessapparaat.nl een aantal prima workouts waarvoor je deur niet uit hoeft! Ditmaal behandelen we de Insanity Workout.

Insanity Workout?
Ja, Insanity Workout! Wellicht heb je er al wel eens van gehoord; het is namelijk een zeer populaire workout die ook in Nederlands steeds meer aandacht krijgt. Het mooie is dat iedereen deze workout kan volgen. Of je nou een ervaren sporter bent of een broekie, een man of een vrouw, jong of oud…Zolang je maar bereid bent het maximale uit jezelf te halen, helpt Insanity je wellicht de winter door!

Het volgen van de Insanity Workout kost je slechts twee maanden. In deze periode doe je zes maal per week een sessie van ongeveer een uur lang. Dit doe je helemaal zelf en wanneer het jou uitkomst. Toch volg je een specifiek programma en heb je een fanatieke personal trainer. Je doet de oefeningen namelijk voor de buis! Middels opgenomen trainingen word je zestig dagen lang begeleid door Shaun T., de trainer die de Insanity Workout ontwikkelt heeft.

Al deze workouts staan op DVD’s. Dit DVD-pakket is uiteraard te bestellen via Fitnessapparaat.nl. Klik hier om het pakket direct te bekijken!

Blijf bewegen in de winter met de Insanity Workout!

Geef een reactie